Direktlänk till inlägg 16 september 2007

En regnig september morgon

Av Linnea Sims - 16 september 2007 22:50

Sju ringer klockan, som jag obekymrat  somnar om till och drömmer vidare om sambuca & trollkarlar. 

Alldeles för sent vaknar jag med ett ryck och minns räddningsträningen, Mizty trampar missnöjt runt runt i rummet och surar högljutt medan jag kastar på mig kläder och röjer i köket efter ätbart.


På väg mot Borås sjunker jag in i dagdrömmeriet analyserar noga mina märkliga drömmar och vips är jag i kungälv...under tiden som jag svurit på fler språk än vad jag talar, medelar jag även träningskamraten att jag blir en smula sen. Vänligt upplyser han mig om GPS:ens existens och ger mig fullständig information om vilken modell jag borde köpa och varför, medan jag bittert väser fram att  hela min bil är värd ungefär lika mkt som en brödrost.


Surt svänger jag förbi macken för att tanka och får naturligtvis en bensinpump som inte fungerar. Eller rättare sagt så var det en del trassel med att få pumpen att sluta fungera och bensinen bara forsade fram och sprutade både här och där. Räddnings stället var helt dyngsurt och det var ju tur att jag hade extra kläder i form av en fliströja och ett par galonbyxor.

Jag bävar för den bensinräkningen!


Väl framme i Bockaryd ruinstad var det ganska kul ivarje fall. Vi hade sällskap av ett gäng militärer i övre medelålden som med lyriska blickar sköt och sprängde saker i luften.


Mizty gick både bra och dåligt, jag försöker hålla henne på markplan nu för att minska risken att hon tar kål på ev valpar. Men det är inte helt lätt att hänga med hennes tempo alla gånger.


Jato var med och vi körde även några små hitta övningar med honom (premiär!) och jag kan inte vara annat än impad! Här har jag försökt hitta på så mkt skoj i veckan med honom som han bara helt nonchalerat och vips på rh träningen idag visade han uppsig utan dess like.

En till räddningshund!? Hmm...nja...det tål att tänkas på...

Han gick oberört i rasmassorna, gallertrapporna och i dom mörka rören.

Och vindade in figgen fint! Klart nöjd!


Spöregn hela dagen, svättiga galonbyxor, noll att fika och bensin stank i bilen... dock en ganska lyckad dag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnea Sims - 2 september 2011 21:06

    Full rulle idag, massor av bilkörning. Trädgårdarna jag besökt har varit oväntat grönskande. Det måste vara den krispiga luften:-) Alla trädgårdsägare verkar känna varandra, och alla påstår att det bara är ett stenkast till nästa destinatio...

Av Linnea Sims - 1 september 2011 18:15

Med skräckblandad förtjusnig påbörjas nu mitt examens arbete. Det kommer att bli grymt skönt när (om!) jag kan ta min kandidat examen innan vintern.   Landade i Umeå i morse och har nu kört in i djupaste Lappland. & lyckans mig då "partygänget fr...

Av Linnea Sims - 22 april 2011 21:39


                      en riktig kvinna byter sina egna däck     ...

Av Linnea Sims - 11 april 2011 22:06

  Ja då har man jobbat några dagar och det är en trött men glad Linnea som faller i sängen... Idag startade vårens första agility kurs till råga på allt och det var roligt men utmattande. Vi fick verkligen en kanon start med vackert väder trevliga ...

Av Linnea Sims - 1 april 2011 14:07

  Full rulle med nytt jobb, avslutning av studier och flytt hem till götet. Vi har sista lektionen onsdag nästa vecka och då vore det ju toppen om haltande arbeten var inlämnade och studieuppehållet hos csn var kirrat. Sen ett par dar tillbaka börj...

Ovido - Quiz & Flashcards